Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Start online marketing voor jouw merk

Jouw product of dienst moet in de spotlight staan om gezien te worden. Jij wilt daarom naamsbekendheid, zichtbaar zijn op social media en het liefst ook nog honderd leads per maand binnenharken. Schreeuw het van de daken met online marketing. Heabb promoot jouw bedrijfsproduct of -dienst met datzelfde enthousiasme. Op een manier die bij jou past.

Wie ben jij?

Met sporadische berichten over je bedrijf beland je niet op de eerste pagina van Google. En die tientallen socialmediaberichten die je lukraak plaatst? Zo kom je nooit in het langetermijngeheugen van jouw doelgroep terecht. Daar brengen we verandering in. We ontdekken wat je nu ├ęcht wilt promoten en zetten daar met onze marketingstrategie op in.

Wie is jouw doelgroep?

Voordat we met jouw vraag de wijde onlinewereld in trekken, onderzoeken we eerst wie jouw doelgroep is. Daar richten wij de online marketing op in. Focus jij je bijvoorbeeld op de huizenmarkt voor mensen die binnenkort met pensioen gaan? Dan richt de campagne zijn pijlen niet op vrouwen van 35 jaar.

Social Icons

Niet zomaar starten

Wij weten van de hoed en de rand omtrent jouw bedrijf, jouw vraag en alles er omheen. Een treffend online marketingplan volgt. Maar wij starten niet zomaar. We leggen de strategie eerst aan jou voor. Met iedereens goedkeuring gaan we aan de slag. De online marketingcampagne richt zich op SEO, social media en SEA.

Dit doet SEO SEA

Perfecte formule

Een online marketingcampagne is nooit af. Er valt immers altijd wat te finetunen. Wij onderzoeken en blijven daarom net zo lang schaven totdat de targets zijn gehaald. Jij ziet groei in het aantal leads per maand. Of we ontdekken dat jij minder budget hoeft in te zetten voor gewenste aanvragen. Heabb denkt met je mee.

Start een online marketingcampagne en maak jouw product of dienst zichtbaar.

Geef ons een belletje