Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Verbeter de zoekmachine-optimalisatie met SEO

Heabb kent Google als zijn eigen broekzak. Wij kennen de algoritmes, no-go’s en must-do’s. Wat zeker prioriteit moet zijn als je omhoog wilt kruipen in de zoekmachine. Een website kan er namelijk nog zo gelikt uitzien. Maar zonder krachtige SEO als snelle laadbaarheid wordt jouw website alsnog niet gevonden. Optimaliseer daarom jouw website en stoom deze klaar voor online succes.

Word optimaal zichtbaar voor de zoekmachine

Heabb helpt. Met het implementeren van zoekwoorden zodat Google weet waar jij op te vinden bent. Met het checken van buttons om te controleren of die doorklikken naar de pagina’s waar jij wilt dat de bezoeker op terechtkomt. Met een snelle laadtijd van afbeeldingen, zodat de website geen frustratie maar tevredenheid opwekt. Zo zorgen wij voor een stabiele blauwdruk van de website.

Seo Heabb

Langetermijninvestering

Geen paniek als je binnen één dag nog geen resultaat ziet. Zoekmachine-optimalisatie heeft tijd nodig. Dat is niet erg. Met genoeg uithoudingsvermogen pluk jij er op lange termijn de vruchten van. Door zichtbaarheid te creëren weet de doelgroep steeds vaker jouw bedrijf te vinden. Zo word jij in gepast tempo autoriteit bij Google.

Combineer met SEA

Start je een online marketingcampagne bij Heabb, dan stoppen wij liever niet bij zoekmachine-optimalisatie. In combinatie met SEA, online adverteren, schiet jij zo de concurrenten voorbij. Daarom zetten wij alle tools in die nodig zijn om jouw doelen te behalen. Van nieuwe klanten werven tot het gebruiksgemak voor bezoekers vergroten.

Word beste vrienden met Google met zoekmachine optimalisatie.

Kom erachter wat wij voor je betekenen