Loading Heabb ...
Maak een afspraak

My HealthClub

 • Opdrachtgever:
  My HealthClub
 • Vraag:
  Nieuwe website met koppelingen
 • Technieken:
  ASP.NET
  Vue.js
  UmbracoCMS
 • Koppelingen:
  Dewi Online
Ipad Portrait My Healthclub

Een vernieuwde website voor een premium sportschool 

‘Build a better you’ luidt de slagzin van My HealthClub, maar voor het bouwen van een betere website kwamen ze bij ons terecht. 

My HealthClub is een premium sport-, fitness- en wellnessclub, en geeft persoonlijk sportadvies dat afgestemd is op de doelen van de klant. De nieuwe website moest deze visie beter overbrengen; de uitstraling van een premium sportschool. Het design en de huisstijl gingen op de schop en kregen een geheel nieuw en modern aanzien en zijn nu ook passend bij de visie. 

Online inschrijvingen via ledensysteem Dewi

De website diende geïntegreerd te worden met een aantal huidige systemen. Eén daarvan is Dewi, het boekhoudsysteem (ook gebruikt door onze andere klant Health City Zuid). Nieuwe leden moesten ook de mogelijkheid krijgen om zich online in te schrijven. 

Gezien My HealthClub 5 locaties heeft, is er overzichtelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende clubs, waardoor de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden is.

My Healthclub Website 1

Nieuw inschrijfformulier

Waar je voorheen al je gegevens in een lang, enigszins onoverzichtelijk inschrijfformulier in moest vullen, hebben we nu voor My Healthclub een nieuwe inschrijfflow ingebouwd. Het formulier is nu in 4 stappen ingedeeld, waarbij je per stap overzichtelijk hebt waar je uit kunt kiezen en wat je in dient te vullen. Ook is hier een digitale handtekening aan toegevoegd.

De prospect flow

Ook hebben we een prospect flow op de achtergrond toegevoegd. Dit wil zeggen dat er wordt bijgehouden of een persoon zich binnen een (zelf te bepalen) aantal minuten inschrijft. Wanneer iemand zijn of haar gegevens invult, akkoord gaat met de algemene voorwaarden en doorklikt naar de volgende stap, wordt diegene toegevoegd aan de prospect flow. Schrijft hij of zij zich binnen de (vooraf bepaalde) tijd in, wordt deze persoon uit de prospect flow gehaald. Maar, mocht diegene de inschrijving niet afmaken, dan wordt de prospect flow geactiveerd. Vanaf dat moment komen ze in het ledensysteem te staan als prospect. Zij zullen vervolgens automatisch een mailtje ontvangen met extra informatie en een kortingscode, om ze alsnog over te halen om de inschrijving te voltooien.

Wil je meer weten over hoe deze technieken hebben bijgedragen aan hun nieuwe website?

Neem contact op