Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Draaimolen

 • Opdrachtgever:
  Draaimolen festival
 • Vraag:
  Nieuwe website
 • Technieken:
  ASP.NET
  Vue.js
  UmbracoCMS
Mockup Draaimolen Hero

Een one-of-a-kind website

Het excentrieke Draaimolen uit Tilburg verdient een one-of-a-kind website. Er was behoefte aan een meer speelse en unieke website die precies uitstraalt waar Draaimolen voor staat. 

Draaimolen kwam zelf al met enorm veel ideeën en wisten goed hoe de website er ongeveer uit moest komen te zien. Zelf hebben ze designs gemaakt van hoe ze de pagina’s voor zich zagen. Na een tijdje hebben we verschillende ontwerpen gebundeld en is er een buitengewoon unieke website uit ontstaan die het denkbeeld en het gevoel van Draaimolen goed weerspiegeld.

Draaimolen Parallax

Een krachtige server die duizenden bezoekers tegelijk aankan

Belangrijk voor een website van een evenementenorganisatie is natuurlijk het aankunnen van de enorme mensenmassa’s die tegelijk de server op willen. De nieuwe Cloud hosting heeft hier gelukkig geen problemen mee en maakt het verkopen van kaarten gemakkelijk. 

Draaimolen is een evenementenorganisatie uit Tilburg. Zoals ze zelf zeggen, zoeken ze bij ieder evenement graag de grenzen op, gaan ze uitdagingen en risico's aan en brengen ze spannende samenwerkingen. Hun visie: samen ruimtes transformeren in unieke ervaringen.

Zorg dat online niemand om jouw bedrijf heen kan. Als fullservice-internetbureau zorgt Heabb voor digitaal maatwerk: van webdevelopment to online marketing.

Neem contact op