Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Aarde.nl

 • Opdrachtgever:
  Aarde.nl
 • Vraag:
  Nieuwe branding, website en online marketing
 • Technieken:
  ASP.NET
  Vue.js
  UmbracoCMS
Aarde Mockup Design (1)

Aarde liet een professionele website maken bij Heabb

Als bedrijf dat anderen helpt aan duurzame energie, haalde Aarde.nl weinig fut uit hun eigen website. Toe aan vernieuwing vroegen ze Heabb om een website op maat te laten maken. Om het bedrijf flink te laten groeien besloten zij ook voor een nieuwe huisstijl en een nieuw logo te gaan. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen: het bedrijf groeide in medewerkers en offerte-aanvragen blijven maar binnenstromen.

 

“We zagen in dat Aarde.nl online kon uitgroeien tot de autoriteit die ze offline al waren. Daar adviseren we ze nog steeds over.”

– MARC VAN GOOL, OPRICHTER HEABB

Mockup Aarde Devices (1)

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl moet van mijlenver te herkennen zijn. Een herkenbaar font, een opvallende kleur en kenmerkend logo zijn daar de juiste tools voor. Er werden gelijk verschillende ontwerpen gecreëerd. De kleuren groen en blauw spraken Aarde.nl direct aan, vanwege de duurzame associatie. Binnen een week was het nieuwe logo overal op te vinden en de nieuwe huisstijl geheel doorgevoerd.

Professionele website op maat voor Aarde.nl

De oude website van het duurzame bedrijf werkte niet meer optimaal. Een offerte-aanvraag kwam al snel bij een verkeerd e-mailadres uit. Dit mocht verbeterd en geautomatiseerd worden. Zo hebben we bijvoorbeeld gezorgd dat de aanvraagformulieren gekoppeld zijn met het sales platform 2Solar, zodat ze automatisch worden verwerkt in het systeem. Dit hoeft niet meer handmatig door sales te worden ingevoerd waardoor zij efficiënter te werk kunnen gaan.

Succesvolle Marketing

Om verkeer naar je website te genereren, is het van belang een effectieve marketingstrategie door te voeren. Voor Aarde.nl zijn we continu bezig om te kijken waar we kunnen aanpassen en verbeteren in de conversie. Doordat we monitoren en verbeteren waar mogelijk, hebben we al veel kunnen bereiken. Waar we ooit begonnen met €40 per aanvraag, hebben we dat gaandeweg gehalveerd naar €20 per aanvraag. Maar het wordt nog beter: door de succesformule die we te pakken hebben plus de stijgende energieprijzen en het nieuws daaromheen halen we tegenwoordig een conversie van €2 per aanvraag. Vandaag de dag krijg Aarde.nl zo’n 1000 aanvragen per maand.

Laat een professionele website maken door Heabb voor de beste online identiteit.

Neem contact op