Loading Heabb ...
Maak een afspraak

Laat een mobiele applicatie ontwikkelen

Wanneer jij altijd onderweg bent om je bedrijf te vertegenwoordigen, wil jij klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen vertellen of bepaalde producten nog op voorraad zijn. Of scan je snel met je telefoon een barcode om inventarisaties up te daten zodat jij weet welke producten jij nog kan verkopen. Een mobiele applicatie is hier de perfecte uitkomst voor. De ontwikkelaars van Heabb denken met je mee voor de perfecte oplossing.

Mogelijkheden voor mobiele applicaties

Een mobiele applicatie is ideaal wanneer jij niet altijd je laptop erbij wilt pakken om producten te laten zien aan klanten. Of wanneer jij medewerkers het alarm van het bedrijfspand laat halen, zodat ze geen codes hoeven te onthouden. De opties voor een mobiele applicaties zijn eindeloos. Bij Heabb laten we onze creatieve brein graag de vrije loop.

Voordelen mobiele applicatie

  • Mensen zitten dagelijks gemiddeld 2 uur en 15 minuten op hun telefoon
  • Offline te gebruiken
  • Kan gebruik maken van functies op je telefoon als GPS en camera
  • Gebruiksvriendelijk voor mobiele gebruikers

Manieren van ontwikkelen

Heabb is niet voor een gat te vangen. Met een keuze uit twee verschillende manieren om een mobiele applicatie te ontwikkelen, vinden we altijd onze weg. We luisteren, denken mee en adviseren de beste oplossing.

  • Native app: een mobiele app zoals je het gewend bent op IOS en Android. Deze ontwikkelen wij met een front-end framework die gebruik maakt van één codebase voor beide besturingssystemen.
  • Progressive web app: onze persoonlijke favoriet. Vanuit je website voegen we een functionaliteit toe die een applicatie bereikbaar maakt via een icoon op je telefoon. Zie het als een verlengstuk van je webapplicatie of website op maat.

Social Media Campagne

Van concept naar eindproduct

Bij Heabb krijg je meer dan een eindproduct. We luisteren naar het probleem, denken mee over de perfecte oplossing en ontwikkelen die voor je. Ook wanneer jij precies denkt te weten welke mobiele applicatie je wilt. Wij verrassen je graag met meerdere mogelijkheden.

De keuze is gemaakt en we starten met het valideren van jouw product. Zo weten we zeker dat het aansluit en de doelgroep erop te wachten zit. Is het gevalideerd? Dan start de ontwikkelingsfase. We ontwerpen en schrijven de software. De ontwikkelingstijd hangt af van de grootte van de applicatie.

Servicelevel agreement

Nooit naar de garage gaan, doet een auto niet veel goeds. Liever laat je ieder jaar een APK uitvoeren, zodat je weet dat de bolide soepel blijft rijden. Hetzelfde geldt voor een mobiele applicatie. Maak met ons afspraken en laat ons bijvoorbeeld iedere maand bugs eruit halen en controleren op andere systeemfouten.

Laat het Heabb-team meedenken over het ontwikkelen van een mobiele applicatie.

Neem contact op